T: +8617773160488

EN
Всички категории

фирма Новини

Ти си тук : Начало>Новини>фирма Новини

Qingtuo присъства на 3-та китайска международна конференция за супер аустенитни неръждаеми стомани и сплави на основата на никел

ВРЕМЕ: 2020-11-23 ХИТОВЕ : 24

Третата китайска международна конференция за супер аустенитни неръждаеми стомани и сплави на базата на никел" завършва гладко в Пекин. Участващите членове са: Petrochina, CNOOC, Sinopec, Japan Metallurgy, VDM, Hartz Alloy, Otto Kunduz, Sandvik, Arcelor Mittal и т.н. и Международната асоциация по молибден, Асоциация на никел Ustb, Североизточен университет, Шанхайски електроенергетичен университет, Taiyuan Tech, Kair Institute, Китайски институт на науките за метал, Китайски институт по атомна енергия, Chengdu Advanced Metal Materials Industrial Technology Research Institute, CNPC Oil Pipeline Engineering Institute of Technology, Baosteel, Caresses Steel и т.н., повече от 200 души, включително доставчици на преработвателни търговски услуги, присъстваха на срещата. Qingtuo също присъства на това грандиозно събитие.

5-1

На тази конференция 24 експерти от различни области у нас и в чужбина изнесоха изключително богати и подробни речи за горещите точки и трудностите при разработването и използването на супер аустенитна неръждаема стомана и сплави на базата на никел чрез речи на живо, записани видеоклипове и гласове. В ключовите области на приложение, лекторът представи използването на супер аустенитна неръждаема стомана и сплави на базата на никел в оборудването за печат и боядисване на текстилна промишленост, нефтохимически проекти, проекти за нефтени и газови находища, свръхкритични електроцентрали, работещи с въглища електроцентрали оборудване за мокро десулфуриране, системи за третиране на отработени газове, компенсатори и други аспекти на приложението. По отношение на производителността на материала, лектори от производствени компании представиха научноизследователската и развойна дейност на компанията и ключовите характеристики на продукта и случаите на приложение; по отношение на разработването на нови продукти, Japan Metallurgical и Sandvik показаха новоразработените марки стомана NAS354N, NAS355N и Sanicro® 35. Представяне на производителността и препоръчителните области на приложение на продукта; по отношение на производствената технология, Международната асоциация по никел и Международната асоциация по молибден проведоха подробен обмен и представяне на обработката на материалите и производителността на заваряване.

5-2