T: +8617773160488

EN
Всички категории

фирма Новини

Ти си тук : Начало>Новини>фирма Новини

Qingtuo завърши проверката на качеството преди изпращане до Близкия изток

ВРЕМЕ: 2021-03-12 ХИТОВЕ : 25

Qingtuo завърши проверката на качеството преди изпращане до Близкия изток

Ето някои подробности за доставката на поръчката:

Година: 2021

Име на продукта:Никелова сплав и ковашки пръстени

Спецификация: OD 25''(635mm)*ID 20''(508MM)*Височина 0.5''(152.4mm)

Оценка: Hastelloy N

Стандарт: AMS5771

Количество: 4 бр

Никеловите сплави са сплави с никел като основен елемент и имат следните 3 подкатегории: Никел-алуминиеви сплави (4 P); Никел-хромови сплави (5 P) и никел-титанови сплави (6 P).

 
Най-популярният модел на Qingtuo сред никелови сплави е високотемпературна легирана стомана GH3030. Прилага се в индустриален сценарий със стандарт като GB. Предлагаме видове като пръти, плочи, коване и тръби.

 
GH3030 тип високотемпературна сплав за укрепване на твърд разтвор е ранното развитие на укрепване на твърд разтвор на ni-cr 20 -80 типвисокотемпературна сплав, химическият състав е прост, под 800 ℃ има задоволителен топлинен интензитет и висока пластичност и има добра устойчивост на окисляване, термична умора, студено щамповане и заваряване. Сплав след обработка на твърд разтвор за еднофазен аустенит, стабилност при организация на процеса.
Продуктови спецификации на Qingtuo Supply GH3030 и статус на доставка: Форма на продуктите: безшевна тръба GH3030, лист и плоча GH3030, кръгъл прът GH3030, коване GH3030, фланец G3030, ковачен пръстен G3030 и др.

Характеризира се с отлична производителност на процеса:
1. Сплавта има добра коване, температурата на нагряване на коване е 1180 ℃, а крайното коване е 900 ℃.
2. Средният размер на зърното на сплавта е тясно свързан със степента на деформация на изковаването и крайната температура на коване.
3. След термична обработка, оксидната скала на повърхността на детайла може да бъде отстранена чрез пясъкоструене или мариноване.

1634622543813833未 标题-1

Qingtuo е ключово предприятие на Министерството на химическата промишленост на Китай.

Фирмата разполага с добре оборудван производствен цех, отдел за техническо развитие, лаборатория за заваряване и други изследователски и изпитвателни институции, с цялостно измервателно оборудване, като кримпване, механична обработка, занитване, термична обработка, повърхностна корозия и др. От техническото оборудване ниво, проверка, физическа и химическа металография, безразрушително изпитване и други методи за проверка, както и повече от 600 комплекта оборудване за производствено изпитване, за да се гарантира безопасността на продукта и качеството на производството.

Qingtuo има перфектна платформа за обслужване на обработка. Оборудване за механична обработка от Япония, Германия, Италия и друг внос, пълни спецификации, висока точност, голям мащаб, пълни функции. В момента има повече от 60 комплекта големи и средни портални пет -обработващи центрове за лице, вертикално и хоризонтално струговане, фрезоване, пробиване, пробиване на дълбоки отвори, многоосно пробиване, портално ренде и така нататък. Имаме 42 професионални техници в обработката. С годините на услуги за външна обработка, ние натрупахме богат опит в боравене с различни материали и видове части, като неръждаема стомана, въглеродна стомана, изковки, специални стомани и др., и станахме определеният доставчик на Siemens, Emerson и други компании в Германия. Свържете се с нас!