86-17708476248

EN
Всички категории

Die Изковки

Ти си тук : Начало>продукт>Приложение>Die Изковки

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

86-17708476248

Вижте още
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937576137754.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589139058.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589550804.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589207429.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589660361.jpg
 • remoduanchanpin_1
 • горещи изковки2
 • Прецизни-OEM-Метал-Стомана-Горещо-коваване-Части3
 • Сектор-предавка4
 • Сектор-предавка5

Китайски производител на никелова сплав, персонализирано високо прецизно горещо коване

Коване с горещо матрица означава, че заготовката се нагрява до повече от 1000 градуса по Целзий и се изковава с матрица, която е затворена нагоре и надолу или има процеп. Пресите, които могат да се използват за горещо коване, обикновено включват: хидравлична преса, манивела, винтова преса (триещ се с двоен диск или тип съединител или електрически винт) и др.

Горещото коване е вид технология за коване. Обикновено се отнася до метод за прецизно коване, при който металната заготовка се нагрява до температура, по-висока от температурата на рекристализация на материала, и след това металната заготовка се оформя пластично във формата и размера на изковката.

 • Описание на продукта
 • Разследване

Горещото коване е вид технология за коване. Обикновено се отнася до метод за прецизно коване, при който металната заготовка се нагрява до температура, по-висока от температурата на рекристализация на материала, и след това металната заготовка се оформя пластично във формата и размера на изковката.


Класификация на коване с матрици

Локомотиви (междинен входен вал, напречен вал, универсална шарнира, секторна предавка, глава на предната ос на автомобила, влакова облицовка, гигантско рамо)

Подемни машини (греди, крайни капачки, куки, зъбни колела)

Механични аксесоари (рамо за огъване, вътрешно рамо, кварзо кука, конектор, вътрешна стена)

Минни машини (глава, направляваща втулка, тяло на дръжката, кука на дръжката)

Нефтохимическа промишленост (гайка за нефтено поле, тройник, дъно на цилиндъра, тяло на клапана, вдлъбната клапанна пластина)

Строителни машини (зъбно колело на изходящия вал, външно зъбно колело, междинен входящ вал, дъно на цилиндъра, глава на цилиндъра)


Advantages of Qingtuo

Нашата компания може да обработва всички видове изковки под 150 кг и всички видове безплатни изковки под 1 тона и да предприема всички видове бизнес за обработка на матрици. Компанията има годишен производствен капацитет от 10,000 9001 тона различни изковки, стриктно в съответствие с системата за управление на качеството ISO100, отлично качество, навременна доставка, има добра репутация сред клиентите. Ще се опитаме да направим клиентите XNUMX% доволни и да върнем доверието на клиентите с висококачествени продукти и услуги!

Компанията е професионално предприятие за производство на мухъл, ремонт и обновяване на мухъл. Компанията има дълга оперативна история и силна техническа сила, интегрираща дизайн, научноизследователска и развойна дейност и производство. Разполага с разнообразие от усъвършенствано оборудване за обработка: 3 CNC фрези (2 от които са внесени от Съединените щати), 1 CNC струг, 5 електрически импулса, 2 тел за рязане, 2 обикновени струга, вертикално фрезоване, хоризонтално фрезоване, пробивни машини, Има повече от 30 различни съоръжения като рендета и повърхностни шлайфове, с годишна продукция от повече от 600 форми, които могат да задоволят различните нужди от обработка на клиентите. Фирмата разполага и с разнообразно оборудване за тестване: трикоординативен измервателен уред, анализатор на спектралния материален състав, машина за изпитване на опън на механични свойства, машина за ударно изпитване, тестер за твърдост и др.


Контакти